Algemeen

Queen Charlie the first

Mijn allergrootste liefde is mijn kat Charlie. Dat is onmiskenbaar als je mijn Instagram doorscrollt of mijn whatsappfoto’s ziet. Ze is nu bijna 2 jaar mijn huisgenote en in die 2 jaar heb ik haar gedrag heel goed leren kennen. Ik zie wanneer het wel of niet goed gaat, of ze mensen wel of niet zo leuk vindt en wat haar favoriete kroelplekjes zijn. Ik herken de lichtroze kleur van haar neusje, de geur van haar vacht en het bruinachtige randje aan de bovenkant van haar neusje als ze iets te fanatiek gegeten heeft. Ik weet ook dat haar ene pupil een ongebruikelijke, maanvormige ronding heeft, waardoor ze soms nog vernietigender kan kijken dan ze al van nature doet.

Ik heb als een trots kattenvrouwtje duizend-en-een verhalen en foto’s van alles wat Charlie ooit gedaan heeft. Mijn hoofd zit zo vol avonturen dat ik het tijd vond om ze een plek te geven hier. Al haar eigenaardigheden en manipulatieve trucjes zijn in mijn optiek het delen waard. Ze is van mening dat de wereld om haar draait en ziet ook niet in waarom dat anders zou moeten. Mijn favoriete bezigheid is het bedenken wat er in haar brein omgaat en welke wereldheersplannen ze die dag weer heeft.

Lees je mee? Welkom, het zal Charlie weinig uitmaken maar ik kan het waarderen. En vind je me niet goed bij m’n hoofd? Ach, pas als iets onwennig is kom je uit je comfortzone en bekijk je de wereld door een andere bril. In dit geval een roze bril met hartjesglazen en glitters, regenbogen en zonneschijn.

x Nienke & Charlie

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply